Werken bij Fiscount Loonservice

Fiscount Loonservice is een voortdurend groeiend bedrijf, al meer dan honderd accountantskantoren en een groot aantal MKB-bedrijven maken gebruik van onze diensten.
Op dit moment hebben wij weer ruimte voor een beginnend en/of een ervaren salarisadministrateur/-adviseur, je wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren op een van onze vacatures.

1 vacature

Beginnend salarisadministrateur

Lijkt het jou leuk de theorie af te wisselen met de praktijk en werk je graag met cijfers? Dan is dit een functie voor jou! Bij ons leer je het vak in al zijn facetten en word je opgeleid tot een echte specialist!
Als beginnend salarisadviseur verzorg je de salarisadministratie voor een aantal van onze klanten met behulp van online salarissoftware (Nmbrs®) en beantwoord je hun vragen.

1 vacature

Ervaren salarisadministrateur/-adviseur

Heb je al enkele jaren ervaring als salaris-administrateur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Die kunnen wij jou bieden! Als ervaren salarisadministrateur verzorg je zelfstandig de salarisadministratie voor een aantal van onze klanten en adviseer je ze op het gebied van de inrichting van hun salaris-administratie, wet- en regelgeving, etc.

Secretarieel-/Helpdesk- medewerker (op dit moment geen vacature!)

Kun je snel schakelen op verschillende vlakken? Ben je accuraat en hulpvaardig en kun je goed omgaan met geautomatiseerde systemen? Dan hebben we een leuke baan voor jou voor minimaal 20 uur per week! Als secretarieel medewerker bied je organisatie-breed ondersteuning, als helpdeskmedewerker beantwoord je zelf 1e-lijns klantvragen of verbind je door naar de juiste specialist.

Juridisch medewerker

Heb je ruime kennis van het arbeidsrecht en enkele jaren relevante werkervaring? Kom dan ons multidisciplinaire team versterken!
Als juridisch medewerker adviseer en ondersteun je werkgevers en collega's op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid, arbeidsvoorwaarden en beloning.