HR- en personeelsadministratie door Fiscount Loonservice

Personeel is een van de belangrijkste onderdelen van uw onderneming. Personeel is daarentegen vaak ook een grote kostenpost. U heeft belang bij een werknemer die tevreden is en goed functioneert. Daar heeft u voordeel van. Wat u daarvoor nodig heeft zijn onder andere goede arbeidsvoorwaarden en een goed personeelsbeleid. Iedere werkgever heeft te maken met functioneren, beoordelen, ziekte of ontslag van een werknemer. Het team van Fiscount Loonservice ondersteunt u bij het inrichten van uw personeelsadministratie. Op deze pagina leest u meer over wat deze dienstverlening inhoudt.

De voordelen van personeelsadministratie uitbesteden

Het uitbesteden van de personeelsadministratie bij Fiscount Loonservice heeft een groot aantal voordelen voor u als accountskantoor of als mkb-ondernemer, te weten:

● Continuïteit en kwaliteit van is gewaarborgd.
● Tijdsbesparing voor u als mkb-ondernemer of voor uw cliënten als accountantskantoor.
● Het gemak van één aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent personeelsadministratie.
● Partner met alle kennis in huis over wet- en regelgeving.

HR-werkzaamheden bij Fiscount Loonservice

Fiscount Loonservice helpt u graag bij het inrichten van uw personeelsadministratie of die van uw cliënten. Wij kunnen dit ook geheel uit handen nemen. Deze HR-werkzaamheden bieden wij aan, omdat wij u of uw cliënten (in overleg met u) goed willen adviseren.

Daarnaast helpen wij om, waar nodig, kosten te kunnen besparen. Wij bieden ondersteuning bij HR-werkzaamheden zoals:

● Ziekte en re-integratie
● Arbeidsvoorwaarden en beloningsbeleid
● Functioneren en beoordelen
● Opstellen arbeidsovereenkomsten
● Ontslag
● Verlofadministratie

In combinatie met de software van Nmbrs heeft u beschikking over het personeelsdossier, signaleringen bij ziekte en een koppeling met diverse arbodiensten.

Personeelsadministratie of HR-werkzaamheden door Fiscount Loonservice

Fiscount Loonservice neemt graag een deel van uw HR-werkzaamheden op zich. Wij helpen u bij het inrichten van de personeelsadministratie en ondersteunen u op het gebied van HR-
werkzaamheden. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website of via (0318) 559 529.

Voordelen van salarisadministratie uitbesteden

De samenwerking tussen u en uw klanten is maatwerk. Net als de samenwerking tussen uw kantoor en Fiscount Loonservice. Als u de salarisverwerking aan ons uitbesteed, kunnen we u op veel verschillende manieren van dienst zijn.

Lees meer

Software

Fiscount Loonservice verwerkt de salarissen op de software van Nmbrs®. Als u de salarisverwerking in eigen beheer wilt houden, dan heeft u als kantoor nu ook de mogelijkheid om aan te sluiten op het account van Fiscount Loonservice. U verwerkt dan zelf de salarissen in Nmbrs®.

Lees meer

Waarneming

Continuïteit is van groot belang voor uw organisatie. Maar wat als uw salarisadministrateur ziek wordt of vertrekt?

Lees meer

Procesoptimalisatie

De salarisverwerking van uw kantoor is een complex proces. De salarissoftware is een belangrijke basis voor een correcte salarisverwerking.

Lees meer

HR vraagstukken

Personeel is het kapitaal van uw onderneming. Maar vaak ook een grote kostenpost. U heeft belang bij een tevreden en goed functionerende werknemer.

Lees meer

Fiscount

Samenwerkingsverband met fiscalisten, juristen en accountants. Onze ruim 700 cliënten zijn kleine tot middelgrote accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Zij hebben toegang tot onze telefonische helpdesk, onze modellenbank en ontvangen korting op onze andere diensten, waaronder cursussen en trainingen.

Lees meer

Software van Nmbrs

Met de software van Nmbrs kunnen werknemers hun eigen salarisstrook downloaden via een beveiligde portal. Ook is er een gratis smartphone-app beschikbaar waarmee zij hun loonstroken en andere documenten kunnen inzien. Verder is het mogelijk via dit systeem verlof aan te vragen.

Fiscount Loonservice maakt gebruik van de online applicatie Nmbrs voor het verwerken van uw salarisdocumenten. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in uw gegevens. In de video wordt uitgelegd hoe een en ander in zijn werk gaat.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.