Voordelen van salarisadministratie uitbesteden

Wilt u de salarisadministratie uitbesteden of deze in eigen beheer houden? Een keuze die de toegevoegde waarde voor u en voor uw cliënten kan bepalen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het werken voor kleine tot middelgrote accountantskantoren, kunnen we u op veel verschillende manieren van dienst zijn. Als afdeling van uw kantoor tot en met direct contact met uw klant. De samenwerking tussen u en uw cliënten is maatwerk. Net als de samenwerking tussen uw kantoor en Fiscount Loonservice.

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

De salarisadministratie is een specialisme. Het uitbesteden hiervan kan de oplossing zijn, wanneer u zelf dit specialisme niet in huis heeft. Zo weet u zeker dat de salarisadministratie op de juiste manier wordt uitgevoerd. U hoeft niet te investeren in software, scholing en vakkennis terwijl u wel de toegevoegde waarde van de salarisadministratie kunt leveren aan uw eigen cliënten. U blijft zelf contactpersoon, maar indien gewenst kunnen wij rechtstreeks met uw cliënten communiceren. De keuze is aan u.

De mogelijkheden van het salarisadministratie uitbesteden

Voor de verwerking van de salarisadministratie bij uitbesteding van Fiscount Loonservice zijn meerdere opties:

 • U geeft zelf elke maand via onze online software de mutaties van uw cliënten aan ons door.
 • Uw cliënt geeft zelf de wijzigingen aan ons door.
 • Een combinatie van beide.

Wij verwerken alles en u of uw cliënt ontvangt de complete salarisbestanden en relevante informatie via onze beveiligde portal.

Salarisadministratie als MKB-ondernemer

Ook als mkb-ondernemer heeft u belang bij een tijdige en correcte salarisverwerking. Uw medewerkers willen elke maand zeker zijn van een tijdige en correcte loonbetaling. Fiscount Loonservice biedt (online-)oplossingen voor uw salarisadministratie. Door onze online-oplossingen heeft u 24 uur toegang tot uw salarisadministratie en kunt u op elk gewenst moment de mutaties doorsturen of uw loonkosten inzien. Voor uw medewerker hebben we onder andere een Employee Self Service account waar hij zijn loonstrook kan downloaden of verlof kan aanvragen. Wel zo handig. Dan heeft hij altijd inzicht in zijn verlofsaldo. Als u als mkb-ondernemer met Fiscount Loonservice samenwerkt heeft u gemak, inzicht en een persoonlijk advies.

De kosten van het salarisadministratie uitbesteden

Onze gunstige tarieven zijn afhankelijk van uw eigen wensen. Neem contact met ons op voor nadere informatie hierover.

De voordelen van het uitbesteden van salarisadministratie

De salarisadministratie uitbesteden bij Fiscount Loonservice brengt voordelen met zich mee. U heeft er belang bij dat u weet wat er speelt bij uw cliënten. Een aantal voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie zijn:

 • Continuïteit en kwaliteit zijn gewaarborgd.
 • De salarisadministrateurs van Fiscount Loonservice hebben ervaring met
  verschillende salarispakketten.
 • De salarisadministrateurs van Fiscount Loonservice zijn steeds op zoek naar de
  meest efficiënte manier van verwerking.
 • Wij leveren u signalen, adviespunten en relevante overzichten aan waarmee u uw
  cliënt kunt adviseren en zo van toegevoegde waarde kunt zijn voor uw cliënten.
 • Contactmoment met uw cliënten blijven gewaarborgd.

Kortom, Fiscount Loonservice kan u op veel verschillende manieren van dienst zijn wanneer u de salarisadministratie uitbesteedt.

Fiscount Loonservice is uw partner in salarisadministratie

Zowel voor accountantskantoren als mkb-ondernemers kan Fiscount Loonservice u van dienst zijn op het gebied van salarisadministratie. Fiscount Loonservice heeft het specialisme in huis, dat u aan uw eigen cliënten kunt aanbieden. Zo optimaliseert u de samenwerking met uw eigen cliënten en is de salarisadministratie in handen van specialisten. Wilt u de salarisadministratie uitbesteden aan Fiscount Loonservice of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jarco van Manen

Jarco van Manen | Heij & Van Manen Belastingadviseurs

De belangrijkste reden voor ons om de salarisverwerking uit te besteden aan Fiscount Loonservice is dat we voor dit deel van onze dienstverlening ontzorgd worden. We hoeven dit specialisme niet zelf in huis te halen. We ervaren hen als deskundig, betrouwbaar en servicegericht.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Meld u hier aan voor onze Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.